Wie zijn wij?

Kantlijn bestaat uit een divers geheel van docenten, bestuurders, schrijver en vrijwilligers, ondersteund door een coördinator en een zakelijk leider. 

 

Wil je ook bij Kantlijn komen als medewerker, vrijwilliger, bestuurslid of docent? Onderaan de pagina vind je eventuele vacatures.

 

avafoto 005 bewerkt.jpg

George Bekker (vrijwilliger) schrijft essays, verhalen en poëzie en werkt aan zijn debuutroman.

KL_Logo_TK-01.jpg

Lois Wong en Hilda Bernard zijn al jaren vrijwilliger bij Kantlijn. Elke maandag middag zorgen zij bij de workshop in Amsterdam West voor koffie, thee, boterhammen en een positieve sfeer. 

Arnout van der Zwaal.jpg
Arnout van der Zwaal (Fondsenwerving en financiën )
Zeraja Munzer.jpg

Zeraja Munzer (Terluin)  (coördinatie) 

PA311337.JPG

Ruby Sanders (docent) is (eind)redacteur, oprichter van Latijns-Amerika magazine conSentido en chef tekst bij online tijdschrift Hard//hoofd.

Leendert Roosenbrand (oprichter van Kantlijn) was singer-songwriter en is scenarist en filmmaker. Hij maakte (samen met Marit Vreeswijk) de korte documentaire 'Papier Zwijgt' over Kantlijn.

Mayla Kersten.jpg

Mayla Kersten (bestuur notulist)

3M7B8001 2.jpg

Jean Koolen (docent) "Voor jullie de opdracht van vandaag. Ik hoop dat jullie hem doen, maar als jullie dat niet doen, dan hoop ik dat jullie hem in ieder geval lezen, want mijn opdrachtjes aan jullie is het enige cadeau wat ik jullie te geven heb in onze tocht door de Corona tunnel. Probeer maar gelukkig te zijn. Want jullie geluk is belangrijk voor me."

Marie Meeusen.jpg

Marie Meeusen (docent). 

Theo Kreeck.jpg

Theo Treeck (docent). 

Claudia Hettinga.jpg

Claudia Hettinga (voorzitter bestuur). 

Viola Zevenhuizen.jpg

Viola Zevenhuizen (penningmeester bestuur). 

Jesje de Schepper.jpg

Jesje De Schepper (secretaris bestuur). 

Silvia Tijssen.jpg

Silvia Tijssen (lid bestuur). 

Vacatures 

Vrijwilligers Vacature

 

Schrijfworkshop Gastheer/vrouw - Amsterdam Oost

 

In Amsterdam Oost zijn wij op zoek naar een vrijwillige gastheer/vrouw met een opgeruimd humeur die op de vrijdagmiddag de vaste Kantlijn Schrijfworkshop komt verrijken. 

 

Hou jij van pure verhalen, geschreven uit het hart? Sta je stevig in je schoenen en ben jij van de "echte" gesprekken? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Je gaat je bezig houden met onder andere: de schrijvers welkom heten, zorgdragen voor voldoende schrijfwaren zoals pennen en papier, tafels en stoelen klaar zetten (in samenwerking met de locatie), koffie en thee zetten, de op de hand geschreven verhalen verzamelen en opsturen naar de redactie. Ook is er ruimte om zelf taken te signaleren die bij deze groep in Amsterdam Oost past. 

 

Kantlijn biedt je een eigen groep om een band mee op te bouwen, een bijzondere ervaring en elke week live voordrachten van de schrijvers. 

 

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Zeraja.