"Schrijven is thuiskomen" 

Dat zegt Els, een van de schrijvers van Kantlijn, in de korte documentaire 'Papier Zwijgt' die eind 2016 over het schrijverscollectief werd gemaakt. Dat is precies waarom Kantlijn zo belangrijk is voor de deelnemers.

Kantlijn bestaat dankzij incidentele subsidies en inkomsten uit optredens, maar vooral dankzij donaties van Vrienden van Kantlijn. Als je Kantlijn een warm hart toedraagt, kan je vaste donateur worden. Voor:

* € 5,- per maand. Je ontvangt dan een set van 12 Kantlijn poëziekaarten;

* € 10,- per maand. Je ontvangt de poëziekaarten plus twee vrijkaarten voor Kantlijn Live (Kantlijn schrijvers delen het podium met gevestigde schrijvers).

* € 25,- per maand. Je ontvangt het bovenstaande en je bent welkom om een schrijfworkshop bij te wonen en (als je dat wilt) mee te schrijven.

* € 100,- per maand. Je ontvangt het bovenstaande en we vermelden je naam op onze website.

Als je vaste donateur wilt worden, laat ons dan per mail weten met welk bedrag je ons maandelijks wilt steunen? E-mail: schrijverscollectiefkantlijn@gmail.com
 

Het is ook mogelijk om donateur te worden via Donorbox. Hier kun je zowel eenmalige als vaste donaties doen,

Je kunt Kantlijn uiteraard ook steunen met een eenmalige donatie. Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL50 TRIO 0338 5997 54, t.n.v. Kantlijn Amsterdam o.v.v. ‘Vriend van Kantlijn’ (vergeet niet je naam en email-adres te vermelden!). 

Culturele ANBI

Kantlijn is door de Belastingdienst aangemerkt als een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat periodieke donaties aan Kantlijn 100% belasting aftrekbaar zijn en gewone (eenmalige) donaties (boven een drempelbedrag) deels aftrekbaar. Hoe dat precies werkt lees je hier.
 

Onderstaande organisaties zijn partners van Kantlijn: 

DE KOPEREN

KNOOP